Bio-Fruit Gel Exfoliator-hedelmähappokuorinta 30ml

42,10 

Hedelmähappokuorinta

Hedelmähappokuorinta puhdistaa ja kirkastaa tukkiutuneet ihohuokoset. Tasoittaa epätasaista ihoa ja jättää ihon pehmeäksi ja säteileväksi. Levitetään kasvoille 2-3 kertaa viikossa. Anna vaikuttaa noin 10 minuuttia, jonka jälkeen huuhtele huolellisesti.

10 varastossa

Kuvaus

Oily Skin, Bio-Fruit Gel Exfoliator

Hedelmähappokuorinta 30ml

Vaikuttavat aineet: Hedelmähappoyhdiste Koostuu glykolihaposta (sokeriruoko), omenahaposta, viinihaposta ja sitruunahaposta lisää solujen uusiutumista ja parantaa ihon rakennetta. Vanhat, sarveistuneet ihosolut poistuvat ja uudet solut pääsevät muodostumaan.

Ominaisuudet:

  • Puhdistaa ja kirkastaa tukkiutuneet huokoset, tulehdukset vähenevät nopeammin
  • Epätasaiset alueet tasoittuvat • Sarveiskerroksen kosteuspitoisuus paranee
  • Iho tulee näkyvästi pehmeämmäksi ja säteilevämmäksi
  • Solujen jakautuminen lisääntyy ja ihon uusiutuminen kiihtyy
  • Juonteet ja rypyt vähenevät
  • Vaalentaa maksa- ja pigmenttiläiskiä

Käyttö: BIO-FRUIT GEL EXFOLIATOR -hedelmähappokuorintaa käytetään puhdistuksen jälkeen iltaisin. Levitä tuotetta kasvoille ja kaulalle kerran tai tarvittaessa 2 kertaa viikossa. Ei silmänympärysiholle. Anna vaikuttaa n. 5-15 minuuttia. Hiero kevyesti kostutetuilla sormenpäillä ja poista ylimääräinen geeli kasvosienellä ja runsaalla haalealla vedellä. Vinkki: 20 % hedelmähappotiiviste mahdollistaa tehokkaan, mutta turvallisen kotihoidon. Huom: Kuorintatuotteiden käyttö ohentaa ihon pintakerrosta ja herkistää ihoa UV-valolle. Käytä siksi FACE GUARD ADVANCED -tuoteta ihollesi päivällä ja levitä hoitovoiteesi sen päälle.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bio-Fruit Gel Exfoliator-hedelmähappokuorinta 30ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.