Lifting & Recovery Cream-kosteuttava liftingvoide 50ml

67,20 

Kosteutettuva liftingvoide

Kausittain on ajanjaksoja, jolloin iho kaipaa enemmän raikkautta. Saadaksemme raikkaan ihon takaisin, on valittava erilaisia hoitotuotteita. Säännöllinen voiteiden käyttö vaatii välillä erilaisia tuotteita saadaksemme ihomme jälleen raikkaaksi ja nuorekkaaksi. Tällöin on hyvä käyttää tehokkaasti kosteuttavaa LIFTING & RECOVERY CREAM:iä, joka tekee ikääntyvästä ihosta jälleen pehmeän ja taipuisan. Vaikutus näkyy välittömästi. LIFTING & RECOVERY CREAM on ihanteellinen tehokkaasti vaikuttavia ainesosia sisältävä hoitovoide, joka taistelee ihon ennenaikaista ikääntymistä vastaan. Se lisää ihon luonnollista kosteuspitoisuutta ja samalla tekee ihon rakenteesta jämäkämmän. LIFTING & RECOVERY CREAM hoitaa ihoa päivin ja öin. Kuuriluontoisesti, esimerkiksi ympäri vuorokauden pidempänä ajanjaksona käytettynä ikääntyvä iho saa parasta mahdollista hoitoa ja säilyttää nuorekkaan säteilynsä.

Kuvaus

Demanding Skin, Lifting & Recovery Cream

Kosteuttava liftingvoide 50ml

Vaikuttavat aineet:  Kaurauute Kiinteyttää ihoa. Hiivauute Stimuloi ankkuriproteiinien synteesiä dermiksen ja epidermiksen rajapinnassa ja siten vähentää ryppyjen määrää ja syvyyttä.  A-vitamiinipalmitaatti parantaa epidermiksen uusiutumista ja ihon laatua.  Sakkaridit: Kasvipohjaisesta glukoosista tuotettu sokereiden sekoitus, joka kiinnittyy ihon keratiiniin ja lisää pitkäkestoisesti ihon kosteutta.  Pitkä- ja lyhytketjuiset hyaluronihapot täyttävät ihon pieniä juonteita ja ryppyjä, lisäävät ihon kosteuspitoisuutta. Isostearyl isostearate Lyhenne ISIS, suojaa ihon hydrolipidikalvoa.

Ominaisuudet:

  • Kosteuttaa ja sitoo kosteutta
  • Tasoittaa ihon pintaa
  • Parantaa ihon kimmoisuutta
  • Stimuloi ihon luonnollisia toimintoja
  • Parantaa näkyvästi ihon rakennetta
  • Vähentää juonteita
  • Taistelee ihon ennenaikaista ikääntymistä vastaan
  • Tekee ihosta pehmeän ja joustavan tuntuisen

Käyttö: Levitä Lifting & Recovery -voidetta puhdistetulle iholle aamuin ja/tai illoin. Suositus: Face Guard Advanced – aurinkoseerumi taistelee ihon ennenaikaista ikääntymistä vastaan suojaamalla ihoa tehokkaasti auringonvalolta. Lisää sitä aamuisin Lifting & Recovery Cream -voiteen alle.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lifting & Recovery Cream-kosteuttava liftingvoide 50ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *