Ale!

Retinol Lift-ihoa uudistavat retinolikapselit 50 kpl

49,90 

Ihoa uudistavat retinolikapselit

Retinol Lift -retinolikapselit on kehitetty tasoittamaan ryppyjä ja juonteita, parantamaan ihon joustavuutta ja antamaan iholle raikkaan ja tasaisen ilmeen. Jokainen kapseli sisältää hellävaraisen mutta tehokkaan yhdistelmän retinolia ja E-vitamiiniasetaattia ihoa helliviin öljyihin upotettuna.

Kokeile ja ihastu: huomaat miten ihosi kaunistuu, kirkastuu, tasoittuu ja kiinteytyy päivä päivältä.

Tuoteryhmät: ,

Varasto loppu

Kuvaus

Janssen Cosmetics Demanding Skin Retinol Lift

Ihoa uudistavat retinolikapselit 50 kpl

Vaikuttavat aineet:  Retinoli: Retinoli on yksi A-vitamiinin muoto ja se tunnetaan kyvystään tukea ihon uudistumisprosesseja ja stimuloida kollageenin synteesiä. Se myös parantaa ihon elastisuutta ja lisää ihon säteilyä. E-Vitamiiniasetaatti korjaa vapaiden happiradikaalien aiheuttamia vaurioita.

Ominaisuudet:

  •  Tasoittaa ryppyjä ja juonteita
  • Parantaa ihon kimmoisuutta ja joustavuutta
  • Antaa iholle raikasta hehkua
  • Supistaa huokosia
  • Harmonisoi ihon ulkonäköä
  • Ei sisällä silikoneja

Käyttö: Käytä Retinol Lift -kapseleita iltaisin, kapselin sisältö levitetään yövoiteen alle. Kierrä tai leikkaa kapseli auki kapeimmasta kohdastaan, rutista sisältö ulos kämmenelle ja imeytä tehotuote ihoon huomioiden erityisesti rypyt ja juonteet. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä silmänympärysihoa! Älä käytä samanaikaisesti muiden retinoideja sisältävien tuotteiden kanssa. Joillakin asiakkailla saattaa iholla tuntua retinolituotteita käytettäessä pientä kihelmöintiä tai ilmetä punoittelua. Tämä on normaalia ja kertoo tuotteen toimivuudesta. Mikäli tuntemukset ovat voimakkaita, kannattaa käyttökertojen väliin jättää välipäiviä, jotta iho tottuu tuotteeseen. Mikäli ihossa ilmenee voimakkaita ja jatkuvia ihoärsytyksen merkkejä, lopeta käyttö. Ihoa uudistavien yökapseleiden rinnalla tulee käyttää päivisin aurinkosuojaa, suosittelemme päivävoiteen alle Face Guard Advanced SPF30 aurinkoseerumia.

INCI: BHT, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, Fragrances, GLYCINE SOJA OIL, POLYISOBUTENE, RETINOL, SILICA, TOCOPHERYL ACETATE

Pakkauskoko 50 kapselia
Toimitusaika 2-5 arkipäivää
Käyttö Käytä Retinol Lift -kapseleita iltaisin, kapselin sisältö levitetään yövoiteen alle. Kierrä tai leikkaa kapseli auki kapeimmasta kohdastaan, rutista sisältö ulos kämmenelle ja imeytä tehotuote ihoon huomioiden erityisesti rypyt ja juonteet.
Ihotyyppi Ikääntymisen ensimmäisiin merkkeihin

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Retinol Lift-ihoa uudistavat retinolikapselit 50 kpl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *