2-Phase Melafadin Conc.-vaalentava ampullikuuri 4x10ml

101,20 

Vaalentava ampullikuuri

2-Phase Melafadin Concentrate on ihoa voimallisesti kirkastava ja kaunistava 40 päivän tehokuuri. Fair Skin -kasvohoitoihin ja kotihoito-ohjelmaan yhdistettynä se vaalentaa tehokkaasti ihon pigmenttivirheitä, mutta kuurin voi myös toteuttaa osana mitä tahansa ihon kotihoito-ohjelmaa, tällöin se tuo kasvoille lisävaloa ja energiaa. Arkisen kiireen keskellä kuulas ja kauniisti säteilevä iho on melkoinen piristysruiske.

Päävaikuttava-aineosa on C-vitamiinifosfaatti, joka mm. suojaa ihoa oksidatiiviselta stressiltä. Hoitokuurin kirkastava ja vaalentava hoitovaikutus perustuu C-vitamiinin ohella myös lipoaminohappoihin, SORR-yhdisteeseen (Siegesbeckia orientalis Rabdosia rubensces -kasviuutteet) sekä mulperipuunjuuriuutteeseen (Morus alba).

Tuotepakkaus sisältää neljä 10ml kokoista ampullia, joissa jauhemainen C-vitamiini on säilötty erikseen ja valjastetaan käyttöön korkissa olevaa nappia painamalla sekä lasiampullia ravistamalla. Tämän jälkeen korkin tilalle vaihdetaan pipettiannostelija. Yksi ampulli säilyy aktiivisena 10 päivän ajan. Kuurin edetessä iho hehkuu päivä päivältä kauniimpana ja kuulaampana.

Tuoteryhmät: ,

Kuvaus

Fair Skin, 2-Phase Melafadin Conc.

Vaalentava ampullikuuri 4x10ml

Vaikuttavat aineet: Jauhefaasi: C-vitamiinifosfaatti Stabiloitu askorbiinihappo, stabiili vedessä, muuttuu ihon pinnalla vapaaksi C-vitamiiniksi ihon omien luontaisten entsyymien vaikutuksesta. Estää melaniinin kypsymisprosessia. Nestefaasi: Lipoaminohappo Ihoa tehokkaasti kirkastava ainesosa, joka todistetusti estää α-MSH -hormonin reseptorien toimintaa melanosyyttisolujen pinnalla. Kasviuute SORR Erittäin tehokas kahden kasviuutteen aktiiviaineyhdiste (Siegesbeckia orientalis ja Rabdosia rubescens) ehkäisee melaniinin imeytymistä keratinosyytteihin. Rauhoittava ja antioksidanttinen hoitovaikutus. Morus alba Kasviuute valkoisen mulperipuun juurista. Stabiloi tyrosinaasientsyymin passiiviseksi.

Ominaisuudet:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “2-Phase Melafadin Conc.-vaalentava ampullikuuri 4x10ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *