Ale!

Face Care-hoitopaketti

Alkuperäinen hinta oli: 265,20 €.Nykyinen hinta on: 229,90 €.

PLATINUM CARE – LUKSUSTA IHOLLESI

JANSSEN COSMETICS PLATINUM CARE on innovatiivinen anti-ageing luksusihonhoitokonsepti. Tehokkaat aktiiviaineet ja korkealaatuiset samettiset tuotekoostumukset saavat ihosi hehkumaan jo ensikosketuksesta. Platina, yksi maailman harvinaisimmista ja eksklusiivisimmista raaka-ainemateriaaleista, MatrixylTM Synthe’6TM -peptidiyhdiste sekä persialaisen silkkipuun uute, Prodizia ovat ihoa ja aisteja hemmottelevan tuotepaletin perusta. Iho saa uutta ryhdikkyyttä, väsymyksen merkit katoavat ja ihon pintarakenne silottuu. Elegantti Platinum Care on ihonhoidon uusi aikakausi!

Face Care hoitopaketti sisältää Platinum Care päivävoiteen, yövoiteen ja silmänympärysvoiteen.

Kuvaus

Platinum Care, Face Care

Elegantti Platinum Care on ihonhoidon uusi aikakausi!

Hoitopaketin sisältö:

Day cream 50ml: Iho tarvitsee päivällä keveyttä, mukavuutta ja suojaa. Ylellinen Anti-Aging Day Cream -päivävoide kohtaa nämä tarpeet. Ylellinen koostumus hoitaa ihoa koko päivän korkealuokkaisilla anti-ageing -aktiiviaineilla. Innovatiivinen Platinum-MP-Complex -yhdiste tekee ihosta tasaisemman, kiinteämmän ja kirkkaamman.

 

Night cream 50ml: Premium-tason yövoide, tukee ihon öiseen aikaan tapahtuvia uudistumisprosesseja. Aamulla iho näyttää virkeältä ja levänneeltä. Ihoa nuorentava hoitovaikutus perustuu ainutlaatuiseen Platinum-MP-Complex -yhdisteeseen, jonka aineosia ovat kolloidinen platina, Matrixyl™ Synthe‘6™ -peptidiyhdiste sekä Persialaisen silkkipuun uute. Ihon omat uusiutumisprosessit ovat erityisen aktiivisia yöaikaan. Ylellinen Anti-Ageing -yövoide tukee näitä prosesseja tehokkaasti. Uudistavan voidekoostumuksen anti-ageing -aktiiviaineet hoitavat ihoa läpi yön. Innovatiivinen Platinum-MP-Complex -yhdiste korjaa tehokkaasti juonteita. Iho tasoittuu, juonteet madaltuvat ja ihon rakenne paranee.

 

Eye Cream 15ml: Korkealuokkaisen Anti-Ageing Eye Cream -silmänympärysvoiteen tehokkaat anti-ageing aktiiviaineet hoitavat herkkää ihoaluetta koko päivän. Silkinpehmeä koostumus sopii täydellisesti aamuin illoin -käyttöön. Aamuisin voide poistaa turvotusta ja saa silmänympärysihon säteilemään. Iltaisin se tukee herkän silmänympärysihon uusiutumisprosessia ja ennaltaehkäisee ikääntymistä. Lopputuloksena on raikas, säteilevä, pehmeä ja tasainen iho.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Face Care-hoitopaketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *