Toimitusehdot lyhyesti:

1. Tuotteilla on 14 päivän täysi palautusoikeus ilman lähetyskuluja edellyttäen sitä, että palautettu tuote on säilynyt myyntikelpoisena

2. Käsittelemme tilaukset 1-2 arkipäivän kuluessa, jollei tuotekuvauksessa ole muuta kerrottu. Mikäli olemme jotenkin mokanneet ja tuote on päässyt loppumaan varastosta, ilmoitamme siitä asiakkaalle viipymättä. Arkisin ennen kello 14:00 tehdyt tilaukset varastotuotteille lähetetään samana päivänä.

3. Mikäli olemme toimittaneet väärän tuotteen tai tuote on viallinen, tulee asiakkaan ilmoittaa asiasta viipymättä BCH:n asiakaspalveluun joko sähköpostitse info@bch.fi tai puhelimitse 050-597 2266

4. Jos olet alle 18-vuotias, pyydä huoltajaltasi lupa ennen tilauksen tekemistä.

Tarkemmat toimitusehdot

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset 1-2 arkipäivän kuluessa. Joidenkin tuotteiden osalta toimitusaika saattaa olla pidempi, mutta näistä tapauksista kerrotaan tuotetiedoissa aina erikseen. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Olemme asiakkaisiimme mahdollisimman nopeasti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Toimitustavat

Nouto valitsemastasi Postista, hinta 7,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi Postista heti saapumispäivänä.

Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi Postista heti saapumispäivänä.

Nouto Beauty Center Harmonia myymälästä

Voit noutaa verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset ilman toimitusmaksuja myymälästämme.

Osoitteessa:
Rantatie 224
27800 Säkylä

Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika kuljetuksineen on 1 – 4 työpäivää, jollei tuotteen tuotetiedoissa muuta kerrota. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Ulkomaan toimitukset

Tällä hetkellä emme toimita tilauksia ulkomaille.

Maksutavat ja tietoa maksamisesta

Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun sitten meille. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.  Tarkemmin tietoa Paytrailistä löydät täältä: www.paytrail.com

Paytrailin maksuehdot löytyvät täältä.

Syötettyäsi tietosi kassalla ja painettuasi “Lähetä tilaus” siirryt maksamaan tilauksesi valitsemallasi maksutavalla. Käytössäsi ovat niin kaikki suomalaisten pankkien verkkopankkimaksutavat, luottokorttimaksutavat, mobiilimaksutavat kuin monia erilaisia lasku- ja osamaksutapojakin.

Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 30 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen info@bch.fi tai puhelimitse numeroon 050-597 2266. Annamme sinulle sähköpostitse tai puhelimitse tarkemmat ohjeet palautuksen tekemiseksi.

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöinkään tarvitse maksaa.

Pyydämme ystävällisesti aina palautuksen yhteydessä ilmoittamaan meille:

Palautuksen syyn

Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)

Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme jonkin muun tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).

Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: info@bch.fi tai soittamaan 050-597 2266.

Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen info@bch.fi tai soittamalla 050-597 2266. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Beauty Center Harmonia pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja rahojen palauttamiseen asiakkaan tilille.

Yhteystiedot

Beauty Center Harmonia

Y-tunnus: 2096940-9

Rantatie 224

27800 Säkylä

puh. 050-597 2266

sähköposti: info@bch.fi