KEUNE hiustuotteet

Vuodesta 1922 lähtien Keune Haircosmetics on valmistanut hiustuotteita ammattilaisille ja yli 40 vuoden ajan, vuodesta 1982 lähtien, Kinnunen Oy on maahantuonut Keune Haircosmetics tuotteita ja tehnyt heidän kanssaan yhteistyötä. Keune Haircosmetics tuotteet ovat käytössä yli 90 maassa. Keune Haircosmetics on kuitenkin paljon enemmän kuin pelkkä tavarantoimittaja – Kaikki kanssamme työskentelevät salongit ja kampaajat ovat osa Keune-perhettä. Emme sano sitä vain siksi, että olemme perheyritys, vaan koska se sopii tyyliimme. Haluamme sinulle vain parasta, siksi teemme liiketoimintaa henkilökohtaisella otteella.

Sen lisäksi, että Keune valmistaa korkealaatuisia tuotteita, tarjoamme myös koulutuksia. Kouluttajamme ovat kouluttautuneet Hollannissa Keune Haircosmeticsilla ja päivittävät osaamistaan jatkuvasti. Koulutusten ja kouluttajiemme avulla pysyt ajan tasalla uusimmista väri- ja hiustrendeistä. Tällä tavalla varmistamme, että voit olla paras versio itsestäsi.

Meillä on yhdessä hiusalanammattilaisten ja kouluttajien kanssa missio luoda todellista kauneutta ympäri maailman. Todellisen kauneuden luomiseen tarvitsemme kaikkia aistejamme, sekä kädentaitojamme ja eritoten mielikuvitustamme. Meillä kaikilla on yksi tavoite: Saada hymy jokaisen asiakkaan kasvoille, kun he astuvat salongista ulos.

 

Royal Keune Haircosmetics

Keunen 100 -vuotis juhlavuodesta tuli todella erityinen kun Hollannin kuningas Willem-Alexander myönsi Keune Haircosmeticsille oikeuden käyttää kuninkaallista ’Royal’ etuliitettä. Tämän tunnustuksen voivat saada Hollantilaiset yritykset, jotka ovat toimineet alallaan merkittävässä roolissa, ovat kansainvälisiä ja toiminta on jatkunut vähintään 100 vuotta.

Näytetään tulokset 1–20 / 157