Marine Collagen Cream – Anti-ageing voide 50ml

72,20 

Meriperäistä kollageenia ja kollageenin tuotantoa tehostavaa granaattiomenan kukkauutetta sisältävä Marine Collagen Cream -voide taistelee ikääntymisen myötä ihossa tapahtuvaa veltostumista vastaan ja minimoi ryppyjä. Ravitseva voidekoostumus auttaa ihoa kolminkertaistamaan kollageenisisältönsä; iho saa ilmeeseen uutta nuorekkuutta, ja se tuntuu kimmoisalta ja kiinteältä. Vaikka Marine Collagen Cream -voide on koostumukseltaan täyteläinen, se imeytyy ihoon nopeasti ja sopii 24h-käyttöön  aamuin illoin.

Kuvaus

All Skin Needs, Marine Collagen Cream

Anti-ageing voide 50ml

vaikuttavat aineet:

Meriperäinen kollageeni saa ihossa aikaan välittömän ja silmin havaittavan lifting vaikutuksen. Se peittää ihon kauttaaltaan läpinäky-vän kelmun tavoin ja täyttää pienet rypyt ja juonteet.
Granaattiomenan kukkauute yhdessä stabiloidun C-vitamiinin kanssa aktivoivat ihon omaa kollageenin tuotantoa tehostaen ihoa napakoit-tavaa täyteainevaikutusta.

Ominaisuudet:

  •  Anti-ageing hoitovoide
  • Stimuloi kollageenin tuotantoa
  • Kosteuttaa
  • Liftaa välittömästi
  • Jättää ihoon silkinpehmeän hoidetun tunteen
  • Miellyttävä tuoksu

Käyttö:

Puhdista iho ensin ihotyypin mukaisilla puhdistustuotteilla aamuin illoin. Levitä sitten Marine Collagen Cream -voidetta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

Käyttö Puhdista iho ensin ihotyypin mukaisilla puhdistustuotteilla aamuin illoin. Levitä sitten Marine Collagen Cream -voidetta kasvoille, kaulalle ja dekol-teelle.
Pakkauskoko 50ml
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Marine Collagen Cream – Anti-ageing voide 50ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *