Rich Recovery Cream-täyteläinen anti-ageing voide 50ml

79,80 

Täyteläinen anti-ageing voide

Hormonaaliset muutokset saavat ihon ohenemaan ja heikentävät sen luonnollista suojaa. Rich Recovery Cream on täyteläisempi vaihtoehto Perfect Lift Cream -voiteelle. Siitä on tarkoituksenmukaisesti kehitetty vesi-öljyssä-emulsio, jotta se suojaa ja vahvistaa ihoa mahdollisimman tehokkaasti.

Cellular Regeneration Complex (CRC) tehostaa ihon uudistumisprosesseja ja vahvistaa ihon rakennetta. Se sisältää puna-apilauutetta, jolla on ryppyjä tasoittava, kiinteyttävä ja kosteuttava hoitovaikutus. Yhdiste sisältää myös Kombuchaa, joka on fermentoidusta mustasta teestä peräisin oleva monivaikutteinen aktiiviaine. Kombucha antaa iholle kaunista säteilyä ja lisäksi viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että se kykenee sitomaan rasvoja paikallisesti aikaansaaden ihoa tasoittavan täyteaine-efektin.

Kuvaus

Mature Skin, Rich Recovery Cream

Täyteläinen anti-ageing voide 50ml

Vaikuttavat aineet: CRC (Cellular Regeneration Complex). Puna-apilauute sisältää runsaasti isoflavoneja, vähentää ryppyjä, kiinteyttää ihoa, kosteuttaa. Kombucha Fermentoitu musta tee, täyteainevaikutus, antaa iholle kaunista tervettä hehkua. A-vitamiinipalmitaatti stimuloi ihon luonnollisia solunuudistumisprosesseja. Sakkaridi-isomeraatit (Saccharide Isomerates) Luonnollisista sokereista peräisin oleva kosteutta sitova vaikuttava aine, joka vahvistaa solujen välistä sementtiä. Karitevoi Ravitsee intensiivisesti pehmittäen ja hellien ihoa. Skvaleeni ravitsee ihoa ja estää liiallista kosteudenhaihtumista ihon pinnalta. Makadamiapähkinäöljy: Kasviöljy, joka rauhoittaa ja pehmittää.

Ominaisuudet:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rich Recovery Cream-täyteläinen anti-ageing voide 50ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *