Tri-Care Eye Cream-uudistava silmänympärysvoide 15ml

67,20 

Uudistava silmänympärysvoide

Silmänympärysiho on kasvojen herkin ihoalue, siellä stressi, väsymys ja ikääntyminen näkyvät ensimmäisinä. Täyteläinen voideformula kosteuttaa tehokkaasti ja hoitaa kaikkia ikääntymisen merkkejä.

Cellular Regeneration Complex (CRC) tehostaa ihon uudistumisprosesseja ja vahvistaa ihon rakennetta. Se sisältää puna-apilauutetta, jolla on ryppyjä tasoittava, kiinteyttävä ja kosteuttava hoitovaikutus. Yhdiste sisältää myös Kombuchaa, joka on fermentoidusta mustasta teestä peräisin oleva monivaikutteinen aktiiviaine, joka antaa iholle kaunista säteilyä.

Kuvaus

Mature Skin, Tri-Care Eye Cream

Uudistava silmänympärysvoide 15ml

Vaikuttavat aineet: CRC (Cellular Regeneration Complex) Puna-apilauute sisältää runsaasti isoflavoneja, vähentää ryppyjä, kiinteyttää ihoa, kosteuttaa. Kombucha fermentoitu musta tee, täyteainevaikutus, antaa iholle kaunista tervettä hehkua. A-vitamiinipalmitaatti stimuloi ihon luonnollisia solunuudistumisprosesseja. Sensitive Complex sammakonputken, rautamyrtin ja lakritsinjuuren uutteita sisältävä rauhoittava ja nesteitä poistava aktiiviaineyhdiste. Valoa heijastavat pigmentit Ryppyjä optisesti häivyttävävaikutus. Pitkä- ja lyhytketjuinen hyaluronihappo kosteuttava ja kosteutta sitova yhteisvaikutus. Tasoittaa kosteusköyhyydestä johtuvia pieniä juonteita. Makadamiapähkinäöljy: Kasviöljy, joka rauhoittaa ja pehmittää ihoa. Karitevoi ravitsee ihoa intensiivisesti pehmittäen ja hellien ihoa. E-vitamiiniasetaatti neutraloi vapaiden happiradikaalien haittavaikutuksia.

Ominaisuudet:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tri-Care Eye Cream-uudistava silmänympärysvoide 15ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *