Oxygenating Body Scrub Vartalokuorinta 150ml

34,80 

Kuten kasvojen iho, myös vartalon iho kannattaa kuoria säännöllisesti: ihosta tulee pehmeämpi, verenkierto tehostuu ja vaikuttavat aineet imeytyvät tehokkaammin.

Oxygenating Body Scrub -vartalokuorinta sisältää stimuloivaa ja hoitavaa leväuutetta, mineraaleja ja hivenaineita, jotka tekevät ihosta sileän ja pehmeän.  Pyöristetyt, hiovat partikkelit poistavat kuolleet ihosolut ja mustapäät hellävaraisesti sekä tehostavat verenkiertoa.

Oxygenating Body Scrub -vartalokuorinta virkistää ja elvyttää tehden ihosta ihanan pehmeän.

Tuoteryhmät: ,

Kuvaus

Oxygenating Body Scrub

Vartalokuorinta 150ml

Vaikuttavat aineet:

Hydratoitu piidioksidi: Piimaata, piihappoa, mineraaliraaka-ainetta ja hiovaa puuteria, puhdistaa, poistaa rasvaa. Kokamidipropyylibetaiini: Mieto kasviraaka-aineista (kookos) peräisin oleva pinta-aktiivinen aine. Leväuute: Kosteuttaa ja elvyttää. Samphire: (meren läheisyydessä kasvava kasvi) Parantaa ihokudoksen rakennetta, solujen uusiutumisprosessia ja ihonväriä.

Ominaisuudet:

  • “2 in 1” -tuote: suihkugeeli ja vartalokuorinta yhdessä
  • Kuorii ja puhdistaa
  • Silottaa ihon pintaa
  • Aktivoi verenkiertoa
  • Vähentää ihon karheutta
  • Sopii käytettäväksi ennen muita ihonhoitotuotteita

 

käyttö:

Levitä tuotetta kostealle iholle kylvyn tai suihkun aikana hierovin liikkein. Kiinnitä erityistä huomiota kyynärpäihin, polviin ja kantapäihin. Poista tuote iholta suihkussa tai kompressien avulla. Vinkki: Sopii erityisen hyvin käytettäväksi ennen itseruskettavien tuotteiden levitystä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oxygenating Body Scrub Vartalokuorinta 150ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *