Purifying BHA Serum – Seerumi epäpuhtaalle iholle 30ml

58,70 

Purifying BHA Serum on tehokas aktiiviaineseerumi epäpuhtaan ihon paikallishoitoon. Kevyt koostumus sisältää salisyylihappoa, joka irrottaa kuolleita ihosoluja ihon pinnasta, pehmentää komedoja ja vähentää tulehdusta. Equal Refining Complex-yhdiste vähentää ihon kiiltoa ja pienentää huokosia. Sokeripohjainen tehokosteuttaja yhdessä glyseriinin kanssa lisää merkittävästi ihon kosteuspitoisuutta. Aloe vera rauhoittaa ihoa, ja hyaluronihappo täyttää kuivuudesta aiheutuvia juonteita.

Seerumi sopii erinomaisesti käytettäväksi Light Mattifying Cream tai Regulating Retinol Cream-voiteiden kanssa.

Tuoteryhmät: , ,

Kuvaus

oily skin, Purifying BHA Serum

Seerumi epäpuhtaalle iholle 30ml

Vaikuttavat aineet:

Equal-Refining Complex-yhdiste: Oleanolihapon ja Enantia Chlorant-ha-puun kuoriuutteen yhdistelmä hidastaa sebosyyttien kasvua.28 päivän käytön jälkeen rasvainen kiilto vähenee – 21,7 % ja huokosten koko pienenee – 16 % talirauhasten lepotilan aikana. Salisyylihappo: Luonnossa esiintyvä aktiivinen ainesosa, jolla on anti-mikrobisia ja tulehdusta ehkäiseviä vaikutuksia, irrottaa kuolleita ihosoluja, pehmentää ihoa (keratolyyttinen vaikutus). Sokeri pohjainen tehokosteuttaja: Kosteuttaa tehokkaasti, vahvistaaihon suojakerrosta, vähentää kuivuudesta ja ihon hilseilystä aiheutuvia ryppyjä. Aloe vera-uute: Sisältää runsaasti polysakkarideja, entsyymejä, välttä-mättömiä rasvahappoja,vitamiineja, mineraaleja ja monia muita aktiivi-aineita; kosteuttaa ja rauhoittaa. Hyaluronihappo(pitkäketjuinen): Muodostaavettäsitovan kalvonihon pinnalle suojaten ihoa kuivumiselta. Täyttää ihonpieniä juonteita ja ryppyjä.

Ominaisuudet:

  • Ehkäisee epäpuhtauksia
  • Irrottaa kuolleita ihosoluja
  • Pehmentää komedoja ja edesauttaa niiden irtoamista
  • Antibakteerinen ja tulehdusvastainen
  • Kosteuttaa
  • Rauhoittaa

 

Käyttö:

Levitä tuotetta tarpeen mukaan paikallisesti rasvaisille ihoalueille ja epäpuhtauksille, hiero kevyesti ja anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Levitä hoitovoiteeksi Light Mattifying Cream-voide tai Regulating Retinol Cream-voide.

Huom: pH-arvo 4.8

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Purifying BHA Serum – Seerumi epäpuhtaalle iholle 30ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *