Purifying Cleansing Gel-Rasvaisen ihon puhdistusgeeli 200ml

34,90 

Purifying Cleansing Gel puhdistaa epäpuhtaan ihon tehokkaasti ja hellävaraisesti. Pehmeä vaahtokoostumus poistaa lian ja ylimääräisen talin säilyttäen samalla ihon kosteuspitoisuuden.

Purifying Cleansing Gel-puhdistusgeeli sopii erityisesti aikuiselle iholle, joka on altis epäpuhtauksille; esimerkiksi seborrea sicca -tyypin iholle, jolloin ihon kosteuspitoisuus on alentunut ja se hilseilee. Mietojen kasviperäisten pinta-aktiivisten aineiden ansiosta iho puhdistuu erityisen hellävaraisesti. Pantenoli kosteuttaa ja ehkäisee ihon punoitusta ja tulehdusta.

Tuloksena on raikas ja puhdas iho, jonka luonnollinen suoja on vahvistunut ja tulehdus, näppylät ja mustapäät vähentyneet.

Kuvaus

oily skin, Purifying Cleansing Gel

Rasvaisen ihon puhdistusgeeli 200ml

vaikuttavat aineet:

Hiivauute: Rikastettu B-vitaminilla ja allantoiinilla. Säätelee talintuotantoa. Decyl glucoside (sokeritensidit): Luonnollinen puhdistava aineosa. Allantoiini: Tukee ihon luonnollista uusiutumista.

Ominaisuudet:

Levitä Purifying Cleansing Gel-puhdistusgeeliä kasvoille, kaulalle ja dekol-teelle kostein käsin. Huuhtele huolellisesti ja viimeistele Purifying Tonic-kasvovedellä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Purifying Cleansing Gel-Rasvaisen ihon puhdistusgeeli 200ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *