Retinol Lift Serum – Uudistava ja kiinteyttävä seerumi 30ml

103,00 

Retinol Lift Serum -seerumi on ihoa uudistava ja tasoittava anti-ageing seerumi, jossa retinolin, niasiiniamidin ja hyaluronihapon hoitovaikutukset yhdistyvät tehokkaalla tavalla. Seerumi vähentää pieniä ryppyjä ja korjaa ihossa näkyviä valovanhenemisen merkkejä. Ihon pinta pehmenee ja saa nuorekkaamman ilmeen.

Kuvaus

All Skin Needs, Retinol Lift Serum

Uudistava ja kiinteyttävä seerumi 30ml

Vaikuttavat aineet:

Retinoli on yksi tutkituimmista kosmetiikan vaikuttavista aineosista, se stimuloi todistetusti kollageenin synteesiä, tasoittaa ryppyjä ja kiinteyttää ihoa. Säännöllisessä, pitkäkestoisessa käytössä retinoli myös tasoittaa ihon pigmenttivirheitä. Liposomeihin kapseloitu retinoli imeytyy ihon syvempiin kerroksiin ja aktivoi näin tehokkaammin ihon toimintoja. Niasiiniamidi vahvistaa retinolin anti-ageing hoitovaikutuksia ja lisäksi se vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria ja lisää tuoteformulan ihoystävällisyyttä. Kallisarvoinen tyrniöljy suojaa ihoa vapailta happiradikaaleilta, ja pullulaani antaa iholle napakkuutta. Hyaluronihappo silottaa ihon pintaa ja makadamiaöljy sekä karitevoi ravitsevat ja suojaavat ihoa.

Ominaisuudet:

Käyttö:

 

Retinol Lift Serum -seerumia käytetään iltaisin yövoiteen alla. Imeytä ihoon pieni määrä seerumia kevyesti hierovin liikkein, vältä silmänympärysihoa. Suojaa iho päivisin auringonvalolta käyttämällä Face Guard Advanced SPF30 – suojaseerumia.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Retinol Lift Serum – Uudistava ja kiinteyttävä seerumi 30ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *