Vitaforce ACE Body Cream Ravitseva vartalovoide 150ml

58,00 

Arvokkaita A-, C- ja E-vitamiineja sisältävä Vitaforce ACE Body Cream -vartalovoide tehoaa kaikkiin näihin ongelmiin. Se tekee vartalon ihosta tasaisen ja pehmeän: A-vitamiini silottaa ihoa, C-vitamiini vähentää melaniinin tuotantoa ja ihon epätasaisuuksia, kun taas E-vitamiinin suojaa ihoa vapaiden radikaalien haittavaikutuksilta. Hyaluronihappo ja Pentavitin  kosteuttavat ihoa tehokkaasti.

Vitaforce ACE Body Cream -vartalovoide imeytyy ihoon nopeasti ja tuoksuu miellyttävältä, ja sen sisältämä karitevoi ravitsee ihoa arvokkailla lipideillä.

Tuoteryhmät: ,

Kuvaus

Vitaforce ACE Body Cream

Ravitseva vartalovoide 150ml

Vaikuttavat aineet:

A-vitamiinipalmitaatti: Parantaa epidermiksen uusiutumista ja ihon laatua. Tehostaa solujen jakautumista ja kollageenin tuotantoa ja ehkäisee sen vähenemistä. Natriumaskorbyylifosfaatti (C-vitamiinifosfaatti): Stimuloi kollageenisäikeiden synteesiä, parantaa ihon tasaisuutta, suojaa ihoa vapaiden radikaalien vaikutuksilta, rajoittaa melaniinin tuotantoa. E-vitamiiniasetaatti: Suojaa solukalvoja vapailta radikaaleilta. Sheavoi: Ravitsee ja pehmentää ihoa, täydentää ihon lipidivarastoja. • Pitkäketjuinen hyaluronihappo: Kosteuttaa, pehmittää ja tasoittaa. Pentavitin: Luonnollisista sokereista peräisin oleva kosteutta säilyttävä ainesosa. Liittyy yhteen ihon keratiinin kanssa, kosteuttaa tehokkaasti ja sitoo kosteutta.

Ominaisuudet:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vitaforce ACE Body Cream Ravitseva vartalovoide 150ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *