Skin Contour Fluid-Ampulli kiinteyttävä 7 x 2ml

31,90 

JANSSEN COSMETICS on tutkinut laajalti ihon ikääntymisprosesseja. Tiedämme, että ryppyjen hoitaminen ainoastaan kasvojen pinnalla ei ole riittävää, sillä kasvonpiirteet ovat kaikista tärkein tekijä ikää arvioidessa. Veltostuneet kasvot tekevät ihmisestä heti ikäistään vanhemman näköisen. Jos veltostumista saadaan vähennettyä tai hidastettua, on lopputuloksena merkittävästi nuorekkaampi ilme.

Skin Contour Fluid sisältää elastiinia stimuloivia peptidejä, jotka kohottavat näkyvästi kasvojen piirteitä. Peptidien toiminta perustuu innovatiiviseen mekanismiin, joka vaikuttaa niin uuden elastiinin muodostumiseen kuin vanhan vahvistamiseen. In vivo -tutkimusten mukaan tuotetta käyttäneet henkilöt havaitsivat merkittäviä muutoksia ihonsa kiinteydessä.

Korkealuokkainen kasviuute SORR taistelee tehokkaasti ei-toivottuja melaniinikertymiä (ruskeat läiskät) ja ihon punoitusta vastaan. SORR on antioksidanttinen ja tulehduksia ehkäisevä kasviuuteyhdiste, joka ehkäisee erilaisia pigmentaatio- ja läiskämuutoksia. Skin Contour Fluidin vaikutus perustuu innovatiivisiin ja tieteellisesti testattuihin raaka-aineisiin. Raaka-aineet tekevät ihosta todistetusti kiinteämmän, tasaisemman ja säteilevämmän.

Kuvaus

FLAWLESS Skin Contour Fluid

Kiinteyttävä Ampulli 7 x 2ml

Vaikuttavat aineet: • ESP*: Elastiinituotantoa stimuloivat peptidit; stimuloivat elastiinin synteesiä fibroplastisoluissa, kiinteyttävät kudoksen rakennetta ja kohottavat kasvojen piirteitä. • SORR-kasviuuteyhdiste: **: Korkeapitoinen kasviuuteyhdiste, joka sisältää aasiannystytähteä (Sigesbeckia orientalis) ja kiinalaista yrttiä (Rabdosia Rubescensta); jolla on antioksidanttinen sekä tulehduksia hillitsevä vaikutus. Tuloksena säteilevä ja tasainen iho. • Sakkaridi-isomeraatit: Kasvipohjaisten sokereiden yhdistelmä; kiinnittyy tiukasti ihon keratiiniin ja takaa kosteuden pitkäaikaisen lisääntymisen. • Pitkäketjuinen hyaluronihappo: Ravitsee, kosteuttaa ja tasoittaa ihoa.

Ominaisuudet:

  •  Kiinteyttää kasvojen ihoa
  • Tasoittaa ja nuorentaa ihoa
  • Kosteuttaa
  • Taistelee tehokkaasti melaniinikertymiä vastaan

 

Käyttö:

Suojaa kädet esim. kasvopaperilla ja katkaise lasiampullin kaula voimakkaalla vääntöliikkeellä. Levitä kasvoille koko ampullin sisältö kerralla tai vähintään puolet aamulla ja puolet illalla, niin että koko ampullin sisältö on käytetty 12 tunnin kuluessa avaamisesta.

INCI: ACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTER, AQUA [WATER], BUTYLENE GLYCOL, CI 15 985 [YELLOW 6], CITRIC ACID, Fragrances, GLYCERIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, LEVULINIC ACID, PARFUM [FRAGRANCE], PENTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, RABDOSIA RUBESCENS EXTRACT, SACCHARIDE ISOMERATE, SIGESBECKIA ORIENTALIS EXTRACT, SODIUM BENZOATE, SODIUM CITRATE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM LEVULINATE, SORBITAN LAURATE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, XANTHAN GUM

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Skin Contour Fluid-Ampulli kiinteyttävä 7 x 2ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *