Intense Clearing Mask Syväpuhdistava naamio 75ml

49,60 

Intense Clearing Mask-naamio on syväpuhdistava hoitotuote suurihuokoiselle, epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle. Se rauhoittaa ihoärsytystä, ehkäisee epäpuhtauksia ja tekee ihosta näkyvästi tasaisemman.

Oleanolihapon ja Enantia chlorantha-puun kuoriuutteen yhdisteen on todistettu pienentävän huokosia ja säätelevän talintuotantoa. Kaoliini imee ylimääräistä talia ja ehkäisee ihon kiiltelyä. Aloe vera ja bisabololi rauhoittavat ihoa ja ehkäisevät tulehdusta.

Tuloksena on syväpuhdas ja mattapintainen iho.

Tuoteryhmät: , ,

Kuvaus

oily skin, Intense Clearing Mask

Syväpuhdistava naamio 75ml

Vaikuttavat aineet:

Equal-Refining Complex-yhdiste: Oleanolihapon ja Enantia Chloranthapuun kuoriuutteen yhdistelmä hidastaa sebosyyttien kasvua.28 päivän käytön jälkeen rasvainen kiilto vähenee – 21,7%jahuokosten kokopienenee -16 % talirauhastenlepotilan aikana. Kaoliini: Valkoinen kiinalainensavi, erittäin hienojakoinen, voimakastalia imevä vaikutus, puhdistava ja mattapintainen. Aloe vera-uute: Rauhoittava, puhdistava, kosteuttava. Bisabololi: Ehkäisee tulehdusta. Mentoli: Viilentää ja raikastaa. Glyseriini: Hoitaa ihoa, hygroskooppinen (kosteutta imevä) vaikutus,sitoo vettä. Tämäparantaa ihon kosteuspitoisuutta.

Ominaisuudet:

  • Syväpuhdistaa huokoset
  • Imee ylimääräista talia
  • Vähentää tulehdusta
  • Puhdas, mattapintainen iho
  • Vähentää ja ehkäisee epäpuhtauksia

 

Käyttö:

Levitä Intense Clearing Mask-naamio puhdistetulle iholle silmänympäry-sihoa välttäen ja anna vaikuttaa 20 minuuttia. Poista lämpimillä kompres-seilla. Käytä 1-2 kertaa viikossa, paikallisilla tulehdusalueilla tuotetta voi käyttää useammin. Vinkki: Kasvoille kuivahtava naamio on helpompi poistaa, jos sitä kostut-taa märillä sormenpäillä. Naamio sopii myös sekaiholle T-alueen paikallishoitoon.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Intense Clearing Mask Syväpuhdistava naamio 75ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *