Regulating Retinol Cream Täyteläinen 24h-hoitovoide 50ml

56,40 

Regulating Retinol Cream on täyteläinen 24-tunnin hoitovoide aikuiselle, kuivalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle.

Voiteen sisältämät aktiiviaineet stimuloivat ihon uudistumisprosessia, kosteuttavat tehokkaasti ja vähentävät epäpuhtauksia. Stabiloitu retinol tukee ihon luonnollista uusiutumisprosessia vähentäen ryppyjä ja hyperpigmentaatiota ja pienentäen ihohuokosia. Equal Refining Complex-yhdiste vähentää todistetusti ihon rasvaisuudesta johtuvaa kiiltoa ja pienentää huokosia. Lyhyt- ja pitkäketjuisten hyaluronihappojen yhdistelmä takaa optimaalisesti kosteutetun ihon ja vähentää kuivuudesta aiheutuvia juonteita. Aloe vera rauhoittaa ja karitevoi pehmentää ihoa.

Tuloksena on täydellisesti kosteutettu iho; säännöllisen käytön myötä myös epäpuhtaudet ja rypyt vähenevät.

Tuoteryhmät: , ,

Kuvaus

Oily skin,Regulating Retinol Cream

Täyteläinen 24h-hoitovoide 50ml

vaikuttavat aineet:

Kapseloitu retinoli: Stimuloi kollageenin tuotantoa ja uusien ihosolujen kasvua, säilyttää ihon nuorekkuuden, ehkäisee ihon ikääntymistä ja ryppyjä; parempi vakaus ja toimivuus verrattuna kapseloimattomaan retinoliin, imeytyy syviin ihokerroksiin. Equal-Refining Complex-yhdiste: Oleanolihapon ja Enantia Chloranthapuun kuoriuutteen yhdistelmä hidastaa sebosyyttien kasvua.28 päivän käytön jälkeen rasvainen kiilto vähenee – 21,7 % ja huokosten koko pienenee – 16 % talirauhasten lepotilan aikana. Hyaluronihappo(lyhyt-ja pitkäketjuinen): Kosteuttaa ja säilyttää kosteutta, täyttää kuivuuden aiheuttamia juonteita. Aloe verauute: Rauhoittaa, puhdistaa, kosteuttaa. Karitevoi: Luonnollinen pehmittävä aine; jättää ihon pehmeäksi ja joustavaksi. Glyseriini:Kosteuttaa

Ominaisuudet:

  • Kosteuttaa ja vahvistaa ihon suojakerroksen toimintoja
  • Täyttää pieniä juonteita ja ryppyjä
  • Vähentää talintuotantoa
  • Pienentää ihohuokosia
  • Rauhoittaa ja ehkäisee punoitusta
  • Nuorekas, silkkisen mattapintainen iho

Käyttö:

Levitä Regulating Retinol Cream-voidetta puhdistetulle iholle aamuin ja/tai illoin ja hiero kevyesti. Sopii myös meikin alle.

Käyttö Levitä Regulating Retinol Cream-voidetta puhdistetulle iholle aamuin ja/tai illoin ja hiero kevyesti. Sopii myös meikin alle.
Pakkauskoko 50ml
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Regulating Retinol Cream Täyteläinen 24h-hoitovoide 50ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *