Microsilver Serum-antibakteerinen seerumi 30ml

58,80 

Antibakteerinen seerumi

Antibakteerisesti vaikuttava seerumi, joka hoitaa tehokkaasti komedoja, papuloita ja pusteleita sekä stressin aiheuttamaan ihoärsytystä.
Sen erittäin tehokas, mutta samalla hellä koostumus, jossa on 0,2 % mikrohopeaa ja 3,5 % glykolihappoa, tuo pitkäkestoista parannusta ihon ulkonäköön.
Kliiniset tutkimukset mikrohopean tehosta osoittivat, että merkittävä papuloiden ja pusteleiden määrän väheneminen voidaan saavuttaa 0,2 % hopeapitoisuudella vain 12 viikon käytön jälkeen.

Tuoteryhmät: , ,

Kuvaus

Oily Skin, Microsilver Serum

Antibakteerinen seerumi 30ml

Vaikuttavat aineet: Mikrohopea Puhdas luonnon hopea poistaa bakteereita ja mikro-organismeja ihon pinnalta sekä tasapainottaa ihon mikrobikasvustoa ja rauhoittaa ihoa. Mikrohopea toimii vain ihon pinnalla, eikä tunkeudu syvemmälle ihon kerroksiin (ei nanohiukkasia). Glykolihappo Hajottaa sarveistumia ja parantaa huokosten rakennetta.  Glyseriini Kosteuttaa. Allantoiini Tukee ihon luonnollista uudistumista. Pro-vitamiini B5 (D-panthenoli) stimuloi solujen uusiutumista ja haavojen paranemista, edistää ihon ehjänä pysymistä ja lisää ihon kosteuspitoisuutta.

Ominaisuudet:

  • Vähentää tehokkaasti ihon epäpuhtauksia
  • Rauhoittaa ärtynyttä ihoa
  • Parantaa huokosten rakennetta
  • Kosteuttaa
  • Ehkäisee uusien epäpuhtauksien syntyä
  • Optimaalinen tasapaino tehokkuuden ja lempeyden välillä
  • Hajusteeton
  • Mikrohopea takaa säilyvyyden

 

Käyttö: Levitä MICROSILVER SERUM puhdistetulle iholle ja hiero kevyesti. Ei silmänympärysiholle. Vinkki: Ihanteellinen yhdessä AHA FACE CREAM – ja CLARIFYING CREAM GEL -tuotteiden kanssa. Suosittelemme käyttämään tuotteita seuraavassa järjestyksessä: 1. MICROSILVER SERUM 2. Aamuisin: CLARIFYING CREAM GEL. Iltaisin: AHA FACE CREAM.

INCI: ALLANTOIN, AQUA [WATER], BUTYLENE GLYCOL, C12-15 ALKYL BENZOATE, CI 77 820 [SILVER ], DICAPRYLYL CARBONATE, Fragrances, GLYCERIN, GLYCOLIC ACID, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PANTHENOL, PHENOXYETHANOL, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, SODIUM HYDROXIDE

Pakkauskoko  30ml
Tuotelaji  Seerumi
Ihotyyppi  Epäpuhtaalle/rasvaiselle iholle
Toimitusaika  2-5 arkipäivää
Käyttö  Levitä MICROSILVER SERUM puhdistetulle iholle ja hiero kevyesti. Ei silmänympärysiholle.
Vinkki: Ihanteellinen yhdessä AHA FACE CREAM – ja CLARIFYING CREAM GEL -tuotteiden kanssa. Suosittelemme käyttämään tuotteita seuraavassa järjestyksessä:
1. MICROSILVER SERUM
2. Aamuisin: CLARIFYING CREAM GEL. Iltaisin: AHA FACE CREAM
Vaikuttavat aineet  Mikrohopea, Glykolihappo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Microsilver Serum-antibakteerinen seerumi 30ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *