Magic Glow Serum – Ihon hehkua lisäävä seerumi 30ml

65,10 

Magic Glow Serum taikoo iholle hetkessä ihailua herättävän hehkun. Kosteuttava hyaluronihappo ja valoa heijastavat Soft Focus -pigmentit häivyttävät juonteita aikaansaaden luonnollisen kauniin ja raikkaan ihon.

Tuoteryhmät: ,

Kuvaus

All Skin Needs, Magic Glow Serum

Ihon hehkua lisäävä seerumi 30ml

Vaikuttavat aineet:

Intian Valtameren leväuute: Bakteerifermentaation on osoitettu parantavan ihon kirkkautta 28 prosentilla 28 päivän käytön jälkeen. Se tehostaa ihon hydraatiota, vähentää ihon pinnallista kosteuden haihtumista haihtumista (TEWL) ja kiinteyttää ihoa. Equal-Refining Complex -yhdiste: Oleanolihapon ja Enantia Chlorantha -puun kuorikerroksen uutteen yhdistelmä vähentää ihon rasvaisuudesta aiheutuvaa kiiltoa ja pienentää ihohuokosia. Pitkä- ja lyhytketjuiset hyaluronihapot: Täyttävät ihon pieniä juonteita ja ryppyjä. Sakkaridi-isomeraatti: Ihoidenttinen hiilihydraattiyhdiste ihon pitkäkestoiseen kosteuttamiseen (72 tunnin vaikutus). Kofeiini: Tehostaa ihon mikroverenkiertoa, virkistää ihoa. Irlanninsammal Chondrus crispus: Kosteuttava ja suojaava leväuute. Niasiiniamidi: Vahvistaa ihon suojakerrosta ja ehkäisee tulehdusta. Soft Focus -pigmentit: Häivyttävät optisesti juonteita ja ryppyjä.

Ominaisuudet:

Käyttö:

Imeytä puhdistetulle iholle aamuisin ja levitä päälle hoitovoide. VINKKI: Voidaan käyttää meikinpohjustustuotteena tai korostusvärin tavoin korostamaan kasvonpiirteitä.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Magic Glow Serum – Ihon hehkua lisäävä seerumi 30ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *