Skin Contour Cream-täyteläinen lifting-voide 50ml

87,70 

Täyteläinen lifting-voide

Skin Contour Cream -voiteen rasvapitoisuus on 27%. Se sopii täydellisesti asiakkaalle joka arvostaa täyteläisiä hoitotuotteita.

Janssen Cosmetics on työskennellyt intensiivisesti ihon ikääntymiseen liittyvän tutkimuksen parissa. Tiedämme että pinnallisten ryppyjen hoitaminen ei riitä, sillä kasvonpiirteet ovat tärkein kriteeri arvioidessamme ikää. Kun siis estämme poskien veltostumisen, ensivaikutelma on nuorekkaampi.

10 varastossa

Kuvaus

 Mature Skin, Skin Contour Cream

Täyteläinen lifting-voide 50ml

Vaikuttavat aineet: ESP* (Elastin-Stimulating Peptides) stimuloivat elastiinin tuotantoa fibroblastisoluissa, vahvistavat tukikudoksia ja kohottavat näin kasvonpiirteitä. Kasviuute SORR** Siegesbeckia orientalis ja Rabdosia rubescens -yrttikasvien uutteista kehitetty voimallinen eheyttävä yhdiste, jolla on antimikrobinen, antioksidanttinen ja tulehdusta ehkäisevä yhteisvaikutus. Vahvistaa ja voimistaa aikuista ihoa. Pitkä- ja lyhytketjuinen hyaluronihappo Kosteuttava ja kosteutta sitova yhteisvaikutus. Tasoittaa kosteusköyhyydestä johtuvia pieniä juonteita. Japanilainen silkki Silkin rakenne muistuttaa ihon rakennetta, se imeytyy ihoon nopeasti ja muodostaa ihoa vahvistavan suojan joka estää liiallista kosteudenhaihtumista ja saa ihon tuntumaan silkinpehmeältä. Makadamiapähkinäöljy Kasviöljy, joka rauhoittaa ja pehmittää ihoa. Korkea palmitoleiinihappopitoisuus. ISIS (Isostearyl-isostearate) Pehmittävä aineosa joka parantaa rasva-aineiden koheesiota sarveissolukerroksessa ja vähentää transepidermaalista veden haihtumista iholta. A-vitamiinipalmitaatti Stimuloi ihon luonnollisia solunuudistumisprosesseja. E-vitamiiniasetaatti Neutraloi vapaiden happiradikaalien haittavaikutuksia.

Ominaisuudet:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Skin Contour Cream-täyteläinen lifting-voide 50ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.