Probiotics Pro-Immune Serum – Vahvistava seerumi 30ml

57,80 

PROBIOTICS Pro-Immune Serum aktivoi ihon omia suojamekanismeja. Tämä ainutlaatuinen tehoseerumi sisältää aktiiviaineita, jotka vahvistavat ihoa ja antavat suojaa ilmansaasteilta ja sinisen valon haittavaikutuksilta.
PROBIOTICS Pro-Immune Serum sopii kaikille ihotyypeille, ja sen säännöllinen käyttö ylläpitää ihon hyvinvointia. Iho on tasainen, kosteutettu ja rauhallinen. Toimii ihanteellisesti yhdessä PROBIOTICS Anti-Pollution Cream -voiteen kanssa.
Tuoteryhmät: ,

Kuvaus

All Skin Needs, Probiotics Pro-Immune Serum

Vahvistava seerumi 30ml

Vaikuttavat aineet:

Tuoteformulan päävaikuttava aineosa on innovatiivinen Probiotic, jonka on tutkitusti todettu parantavan ihon vastustuskykyä ja vahvistavan ihon suojamuuria. Se auttaa ylläpitämään ihon mikrobiomin tasapainoa ja vähentää pölyn ja muiden ulkoisten stressitekijöiden aiheut-tamaa ihoärsytystä. Innovatiivinen mikroleväuute taistelee sinisen valon aiheuttamaa ihon digitaalista ikääntymistä vastaan. Uute aktivoituu HEV-säteilystä (high-energy visible rays) ja käynnistää tehokkaan anti-ageing prosessin. Lisäksi seerumin sisältämä beetaglukaani stimuloi ihon omaa immuunisysteemiä nostaen näin ihon puskurikapasiteettia. Myös Ec-toin tukee ihon omia suojamekanismeja. Edellä mainittujen ominaisuuksiensa lisäksi tuoteformula kosteuttaa ihoa intensiivisesti, sillä se sisältää pitkä- ja lyhytketjuisia hyaluronihappoja.

Ominaisuudet:

  • Suojaa ihoa ulkoisilta haittavaikutuksilta
  • Vahvistaa ihon mikrobiomia
  • Ehkäisee ihon digitaalista ikääntymistä
  • Stabiloi ihon immuunisoluja
  • Kosteuttaa
  • Vähentää ihoärsytystä
  • Silkinpehmeä tuotekoostumus

Käyttö:

Imeytä puhdistetulle iholle aamuin illoin kevyesti hierovin liikkein. Käsittele kasvot, kaula ja dekoltee. Kun seerumi on imeytynyt, levitä päivä- tai yövoide. Suosittelemme pariksi PROBIOTICS Anti-Pollution Cream -voidetta aamuisin ja/tai iltaisin parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi.

Vinkki: PROBIOTICS Anti-Pollution Cream ja Pro Immune Serum ovat täy-dellinen parivaljakko. Suosittelemme, että yhdistät niihin vielä Face Guard Advanced -suojaseerumin, jos ihosi on erityisen herkkä tai silloin, kun UV-säteilyn määrä on korkea (esim. kesäisin).

Levitä tuotteet tässä järjestyksessä: 1. Face Guard Advanced 2. PROBIOTICS Pro-Immune Serum 3. PROBIOTICS Anti-Pollution Cream

Toimitusaika 2-5 arkipäivää
Käyttö Imeytä puhdistetulle iholle aamuin illoin
kevyesti hierovin liikkein. Käsittele kasvot,
kaula ja dekoltee. Kun seerumi on
imeytynyt, levitä päivä- tai yövoide.
Suosittelemme pariksi PROBIOTICS
Anti-Pollution Cream -voidetta aamuisin
ja/tai iltaisin parhaan mahdollisen tuloksen
saavuttamiseksi.
Pakkauskoko 30ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Probiotics Pro-Immune Serum – Vahvistava seerumi 30ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *