Face Guard Advanced-SPF 30 + IR 30ml

41,00 

Face Guard Advanced on uusi, innovatiivinen aurinkosuojatiiviste sisältäen suojakertoimen SPF 30. Luotettava aurinkosuoja ehkäisee auringon aiheuttamaa ennenaikaista ikääntymistä. Emulsio sisältää valonkestäviä suojafilttereitä torjumaan UVA- ja UVB-säteitä. Soluja suojaa aktiiviaine Ectoin ja nyt myös tehokas suoja infrapunasäteilyä vastaan.

Viimeisimmät tutkimukset osoittavat, että infrapunasäteily, kuten UV-säteily, vauhdittaa ihon vanhenemista ja voi aiheuttaa pitkäaikaisia auringosta johtuvia ihovaurioita. Tästä syystä on yhtä tärkeää suojata ihoa paitsi UVA- ja UVB-säteilyltä, kuin myös infrapunasäteilyltä.

Face Guard Advanced -suojavoiteen sisältämä thermus thermophilus -mikro-organismi korjaa infrapunasäteilyn aiheuttamia ihovaurioita. Voide vähentää tulehdusreaktioita, parantaa ihon kosteustasapainoa ja ennalta ehkäisee ihon oksidatiivista stressiä. Ectoin puolestaan suojaa ihoa ja vahvistaa ihon omaa immuniteettia estäen valoon liittyviä ihovaurioita kuten liiallinen pigmentoituminen ja ihon ennen aikainen ikääntyminen. Ectoin suojaa myös soluja kuivumiselta ja se pystyy sitomaan itseensä kosteutta – jopa äärimmäisissä ilmasto-olosuhteissa esim. kuivassa, kuumassa ilmanalassa kuten suurissa kaupungeissa.

Eri ihotyyppeille suunnitellut päivävoiteet levitetään normaalisti Face Guard emulsion päälle.

Tuoteryhmät: ,

Kuvaus

All Skin Needs, Face Guard Advanced SPF 30 + IR 30ml

Vaikuttavat aineet: Hienojakoinen titaanidioksidi Epäorgaaninen laajakirjoinen aurinkosuoja, joka tehoaa sekä UVA -että UVB -säteilyä vastaan. Pienikokoiset partikkelit eivät erotu iholla.  Etyyliheksyyli metoksisinnamaatti Orgaaninen UVB-suoja. Oktokryleeni Valostabiili orgaaninen UVB-suoja. Bis-etyyliheksyylioksifenolimetoksifenyylitriatsiini Valostabiili, laajakirjoinen aurinkosuoja. Metyleenibis-bentsotriatsolyyli-tetrametyylibutyylifenoli: Laajakirjoinen, valostabiili kemiallinen ja fysikaalinen suoja. Dietyyliaminohydroksibentsoyyliheksyylibentsoaatti Valostabiili orgaaninen UVA-suoja. Thermus thermophilus ferment Bioteknologisesti hankittu entsyymi, vahva antioksidantti, neutralisoi vapaita radikaaleja, taistelee infrapunasäteiden aiheuttamia vaurioita vastaan ja ehkäisee niiden aiheuttamaa stressiä ja muutoksia ihossa. Aineen teho lisääntyy, kun lämpötila nousee, takaa tehokkaan vaikutuksen aurinkosuojavoiteissa.  Ectoine Mikro-organismien tuottama ainesosa, joka suojaa soluja kuumuudelta ja UV-säteilyltä, ja säätelee kosteutta.

Ominaisuudet:

Pakkauskoko  30ml
Tuotelaji  Aurinkosuoja
Ihotyyppi  Kaikille ihotyypeille
Toimitusaika  2-5 arkipäivää

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Face Guard Advanced-SPF 30 + IR 30ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *