Superfruit Fluid – Energisoiva ampulli 7x2ml

33,20 

Superfruit Fluid -ampulli sisältää stabiloitua C-vitamiinia (Ascorbyl Glucoside) ja voimallisia ihoa hoitavia hedelmäuutteita. Se vähentää ryppyjä ja juonteita ja antaa iholle kaunista hehkua.

Mustikka-, kiivi-, lime-, goji- sekä granaattiomenauutteet täydentävät upeasti C-vitamiinin hoitovaikutusta. Nämä superfuit-uutteet sisältävät vitamiineja, polysakkarideja, hedelmähappoja ja mineraaleja, jotka saavat ihon säteilemään raikkaana ja energisenä.

Voimallinen tehotiivisteformula tuoksuu miellyttävän hedelmäiseltä ja virkistää ihoa välittömästi.

Tuoteryhmät: ,

Kuvaus

ampulli, Superfruit Fluid

Energisoiva 7x2ml

vaikuttavat aineet:

Askorbyyliglukosidi: Stabiloitu C-vitamiinijohdannainen, joka muuttuu iholla puhtaaksi C-vitamiiniksi ihon entsyymitoiminnan vaikutuksesta. Erinomainen antioksidantti, lisää kollageenin tuotantoa, kirkastaa ihoa, tasoittaa ryppyjä ja juonteita, ennaltaehkäisee valovanhenemista. Mustikka: Sisältää runsaasti tanniineja, hedelmähappoja, polysakkarideja ja bioflavonoideja. Antioksidanttinen vaikutus. Kiivi: Sisältää runsaasti C-vitamiinia, polysakkarideja ja hedelmähappoja. Elävöittää ihoa. Lime: Sisältää C-vitamiinia, supistaa ja virkistää. Goji: Sisältää C- ja B-ryhmien vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja, fenoleja ja polysakkarideja. Antioksidanttinen vaikutus. Granaattiomena: Sisältää runsaasti polyfenoleja, suojaa ihoa vapaiden happiradikaalien haittavaikutuksilta. Glyseriini: Kosteuttaa, ylläpitää ihon elastisuutta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Superfruit Fluid – Energisoiva ampulli 7x2ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *